Cristi, fratele lui Leo Iorga, cuvinte sfâşietoare la o săptămână de la moartea muzicianului. Ce i-a transmis prin scrisoarea emoţionantă. FOTO

+2 click pentru
galerie

Cristi, fratele lui Leo Iorga, cuvinte sfâşietoare la o săptămână de la moartea muzicianului. Ce i-a transmis prin scrisoarea emoţionantă. FOTO © Sursă Arhivă

Moartea marelui muzician Leo Iorga a lăsat în urmă regrete adânci în sufltele fanilor şi ale apropiaţilor săi. Printre cei mai afectaţi a fost fratele său, Cristi Iorga. Acesta a postat un mesaj pe o reţea de socializare pentru Leo Iorga, prin care i-a transmis câteva cuvinte dureroase, ce a stârnit sute de reacţii şi comentarii din partea admiratorilor.

Cristi Iorga, i-a compus fratelui său o poezie extrem de dureroasă, prin care şi-a exprimat toată durerea simţită în urma pierderii lui. Acesta a denumit textul publicat pe contul personal de Facebook „Scrisoare telegrafică către fratele meu”.

"E “Toamna in sufletul meu”, as vrea sa te rog “Sa te gandesti la mine”. Ma plimb precum „Hoinarul“ prin „Ploaia care cade” pe „Strazile pustii“.
Ma gandesc “Singur in noapte“ sa scriu o „Scrisoare“ care sa cuprinda “Dragostea mea” pentru tine chiar si “Dupa ani si ani”, in care sa spun la final “Iarta-ma”.
“Ín fiecare zi”, amintindu-mi “Chipul tau” privind “Brigadierii” spunand „Povestiri din gara“ din care intrebarea “Cine-i vinovat” pentru “Trenul pierdut” imi provoaca din nou “O alta tacere”.
M-ai invatat sa “Nu ma intorc din drum“ si mi-ai spus „Cheama un inger“ in ‚Zilele“ cand „Ploaia“ iti va cuprinde ochii. Desi este „Inca o zi fara tine“ „Cu lumina ta“ voi trai toata viata.
“Prea mici sunt cuvintele” sa iti pot multumi pentru tot ce m-ai invatat dragul meu Lila.
“Mereu te voi iubi”
Fratele tau Cristi"
, este mesajul pe care Cristi Iorga l-a făcut pentru regretatul artist.
Alături de aceste cuvinte, Cristi Iorga a postat mai multe fotografii cu el şi fratele său, încă din copilările, până la această vârstă.

Leo Iorga a murit la vârsta de 54 de ani, după ce a ajuns în stare gravă la spital. Artistul suferea de mai bine de 8 ani de o boală nemiloasă, cancerul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro