Cristi de la Insula Iubirii, mărturii neștiute despre femeia care l-a înșelat: "Nu mai fac aceleași greșeli din trecut"

+2 click pentru
galerie

Cristi de la Insula Iubirii, mărturii neștiute despre femeia care l-a înșelat: "Nu mai fac aceleași greșeli din trecut" © captura video

Cristi, ispita de la Insula Iubirii, a făcut dezvăluiri de senzație în platoul Star Matinal de Weekend. A vorbit despre cât de bine stă pe plan amoros, dar și despre perioada în care a fost înșelat. 

Multe domnișoare suspină după el și ar face orice pentru a-i intra în grații, dar iată că nimeni nu s-ar fi așteptat ca până și cea mai sexy ispită masculină de la Insula Iubirii să fie înșelată.

"Nu a trebuit să fac ceva anume ca să mă bucur de compania unei femei. Nu vreau să intru în amănunte, dar la finalul sezonului 4 trustul am avut de făcut o alegere, mă trăgea ața spre casă. A existat o domnișoară cu care am fost înainte și la care am ținut foarte mult, dar am lăsat totul în spate atunci când am decis să vin la emisiune. Regret că nu m-am întors și în noul sezon, dar mai mult aș fi regretat dacă nu eram alături de familie. Mereu am fost în gardă atunci când venea vorba despre o relație. Atunci când am iubit am fost și eu foarte insistent pentru a nu pierde femeia iubită. 

Am înșelat, evident. M-am și maturizat foarte repede, am cunoscut multe femei într-un timp foarte scurt, când eram foarte mic. Am făcut persoane să sufere care nu meritau, poate voluntar, poate involuntar, dar karma are un mod de a face lucrurile să se întoarcă. Mi-am luat-o și eu într-o oarecare măsură.  Am învățat să prețuiesc mai mult femeile și să nu mai fac aceleași greșeli din trecut.", a povestit Cristi de la Insula Iubirii, în exclusivitate la Star Matinal. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro