Cristi Manea şi iubita sa s-au despărţit? Detaliile care îi dau de gol pe cei doi

+3 click pentru
galerie

Cristi Manea şi iubita sa s-au despărţit? Detaliile care îi dau de gol pe cei doi © Instagram

S-a rupt lanțul de iubire! Sau mai ține un pic? Cristi Manea și iubita lui, Alina, par că nu mai formează un cuplu. Cei doi nu au confirmat informaţia, însă gesturie de pe reţelele sociale tind să-i cam dea de gol.

Detaliile care dovedesc despărţirea dintre fobalist şi iubită

Să nu-mi iei niciodată dragostea. Cam asta își spuneau, acum ceva timp, Cristian Manea și iubita lui, Alina. Dar se pare că socoteala de acasă nu se potrivește deloc cu cea din târg, căci cei doi și-ar fi spus adio! Sau, cel puțin, asta ne dau de înțeles lucrurile pe care le fac! Nimic nu mai e la fel, căci fotbalistul de la CFR Cluj și Alina au șters fotografiile în care se afișau în ipostaze apropiate și, surpriză! Nici măcar nu se mai urmăresc unul pe altul pe conturile de Instagram! Nici like-uri, nici comentarii... nimic nu ne mai face să credem că cei doi mai formează, în continuare, un cuplu, potrivit Antena Stars.

Tot rănite au fost și inimile lor, căci din iubirea care i-a unit, se pare că nimic nu a mai rămas. Și nu, nu o spunem noi, ci așa cum am amintit și mai devreme, gesturile acestora de pe Instagram și Facebook i-au dat de gol. Totul este cu atât mai neclar cu cât cei doi erau împreună de ani buni și Alina chiar se vedea la altar, alături de Cristian Manea.

S-au iubit cu mare patos, iar urmăritorii lor erau deseori surprinși cu fotografii care mai de care mai interesante pe care le postau amândoi. Fotbalistul și iubita sa s-au plimbat în toată lumea, au mers în vacanțe de lux și au bifat toate destinațiile alese de milionari. Totul părea atât de roz încât lumea se întreabă ce anume a dus la producerea rupturii. Poate a intervenit monotonia, poate unul dintre ei s-a orientat către o altă persoană sau poate cei doi au ales să nu își mai expună viața personală în văzul tuturor. 

Scandalul în care Cristi Manea şi iubita au fost implicaţi

A durut, a durut tare. Cum, ați uitat? Păi hai să vă aducem aminte cel mai recent scandal în care au fost implicați Cristian Manea și iubita lui, Alina. În timpul partidei România - Franța, ce a avut loc în urmă cu doar 2 luni, Alina a fost victimă într-un scandal de proporții. Femeia alături de care Cristian Manea a trăit atâta timp a trecut printr-o dramă, atunci când mai mulți suporteri s-au luat la bătaie și ea a fost lovită în plină figură. Au urmat zile întregi în care nimeni nu a oferit nicio reacție, iar Alina a încetat să mai posteze vreo fotografie pe Instagram, ca oamenii să nu-i mai pună întrebări. Deși s-a crezut că cei doi au depășit momentul și au mers împreună mai departe, iată că la numai 2 luni de la teribilul incident, nimic nu mai e la fel în relația lor. Ne întrebăm dacă legătura dintre ei mai există sau nu și rămâne de văzut dacă totul este un lucru de moment și se feresc de ochii curioșilor sau și-au spus adio definitiv. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro