Cristian Daminuţă este în culmea fericirii. A aflat sexul bebeluşului

+3 click pentru
galerie

Cristian Daminuţă este în culmea fericirii. A aflat sexul bebeluşului © Foto: Instagram

Cristian Daminuţă este în culmea fericirii, după ce a aflat sexul bebeluşului pe care iubita sa urmează să-l aducă pe lume. Fotbalistul este fericit şi a împărtăşit vestea cu toţi prietenii săi.

A răsărit, în sfârşit, soarele şi pe strada lui Cristian Daminuţă. Deşi a suferit în dragoste, acum fotbalistul şi-a vindecat rănile şi, mai mult decât atât, iubeşte şi este fericit. În plus, în doar câteva luni va putea să-şi strângă şi băieţelul în braţe. Pentru că da, Cristian Daminuţă şi iubita sa urmează să devină părinţii unui băieţel.

Cristian Daminuţă a fost cel care a dat frumoasa veste pe reţelele sociale, acolo unde a scris "Este băiat". Mesajele de felicitări au curs gârlă şi toată lumea este fericită pentru acesta şi pentru iubita lui.

Cristian Daminuţă a anunţat în luna mai că iubita lui este însărcinată

Modul în care Cristian Daminuță a dat frumoasa veste a fost unul extrem de emoționant! Mai exact, fotbalistul a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el și cu iubita lui, alături de un emoticon cu o femeie însărcinată, o inimioară și 2 pahare pline cu șampanie, pesemne că este tare mândru de faptul că va deveni tătic! Mai mult, la o fotografie cu el și nepoțelul său, Cristian Daminuță a pus ca descriere: „Pregătindu-mă pentru un nou capitol din viața mea”, semn clar că este gata să devină tătic și să devină responsabil!

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro