Cristian Țopescu, despre viața dincolo de moarte: „Își vor aminti copiii și nepoții mei despre mine”

+3 click pentru
galerie

Cristian Țopescu a murit la 81 de ani. © spynews.ro

Cristian Țopescu a murit, astăzi, pe patul Spitalului Elias, la vârsta de 81 de ani. Fostul comentator sportiv era grav bolnav și suferea de mai multe afecțiuni cronice, care s-au agravat și au dus la decesul acestuia.

CRISTIAN ȚOPESCU A MURIT. Cristian Țopescu a vorbit, în trecut, despre moartea, respectiv despre cum va fi ținut minte și în memoria cui va rămâne.

Cum credeți că își vor aminti oamenii de dumneavoastră?

„Își vor aminti copiii și nepoții mei despre mine. Acum serios, cred că lumea își va aminti despre Cristian Țopescu drept comentatorul sportiv care a însoțit și relatat izbânzile unor mari sportivi români: Nadia, Pataichin, Gațu, Năstase, Hagi, Andreea Răducan, Cătălina Ponor. Și, poate, o spun cu oarecare ironie, își vor aminti prin comparație cu unii dintre comentatorii actuali, pentru că așa se întâmplă. Când te supără o prezență actuală, îți amintești de una trecută: "Ce bine zicea x, în comparație cu ce ascult eu acum",” spunea Cristian Țopescu la vremea respectivă, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Cristian Țopescu a murit

Cristian Țopescu, cel mai cunoscut comentator sportiv român, a murit la vârsta de 81 ani, pe data de 15 mai.

”Domnul CRISTIAN GEORGE ȚOPESCU în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă.

Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Negoiță Silvius.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro