Cristina Bălan, viață plină de sacrificii pentru gemenii cu Sindrom Down. La ce a trebuit să renunțe artista

+3 click pentru
galerie

Cristina Bălan, viață plină de sacrificii pentru gemenii cu Sindrom Down. La ce a trebuit să renunțe artista © Facebook

Cristina Bălan a reintrat în atenția publică în urmă cu câțiva ani, atunci când a câștigat un concurs de talente muzicale. Toată suma câștigată atunci, respectiv 100.000 de euro i-a cheltuit pe tratamente, pentru fii săi gemeni, care suferă de Sindromul Down.

Un adevărat act de curaj și un gest de sacrificiu din partea Cristinei Bălan, care la momentul respectiv a fost blamată în mediul online pentru faptul că nu a avortat atunci când a aflat că sarcina sa gemelară este una cu probleme. Cu toate acestea, Cristina Bălan și-a ținut capul sus și zâmbetul pe buze și a știut mereu că familia o va împlini. Așa se face să ea a renunțat la cariera muzicală și s-a dedicat exclusiv băieților săi, de care este foarte mândră că au progresat de-a lungul anilor. 

"Amândoi progresează excelent pe partea de limbaj, unde există provocări. În rest, ei înțeleg enorm de multe lucruri și ne demonstrează, zilnic, că au abilități nebănuite. Sunt foarte sănătoși, dar mi-e cumva teamă să spun asta pentru că acum ne trezim că statul nu ne mai da indemnizația pentru ei sau ne dau alt grad, dacă tot sunt atât de bine copiii.
Dar ei sunt bine pentru că am investit aproape tot timpul și banii noștri in educarea și îngrijirea lor."
, a declarat Cristina Bălan, pentru revista Superbebe. 

Cristina Bălan a fost mereu o persoană nonconformistă, care nu a ținut cont de "gura lumii". Nu de puține ori, artista s-a afișat în ipostaze mai puțin obișnuite pe Internet, însă niciodată nu i-a păsat de valul de comentarii negative din partea internauților. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro