Artistă de la noi, viață de telenovele! Când a rămas însărcinată, soțul a fugit din țară: „M-am dus să-l caut”

+2 click pentru
galerie

Artistă de la noi, viață de telenovele! Când a rămas însărcinată, soțul a fugit din țară: „M-am dus să-l caut” © arhivă

O fostă interpretă de muzică populară de la noi a trecut prin momente de coșmar! Aceasta s-a cuplat cu un diplomat chinez, după care și-a unit destinul cu al lui, iar mai apoi a rămas însărcinată, fără să știe ce o va aștepta. 

Cristina Boboacă, o fostă cântăreață de muzică populară de la noi a trecut printr-un adevărat coșmar. Aceasta s-a căsătorit cu un diplomat chinez și a rămas însărcinată, dar la scurt timp, soțul ei a fugit din România și a mers în China, acolo unde artista Cristina Boboacă a aflat că are o familie și...o soție!

Cristina Boboacă, alias Teresa Tina, a fost măritată cu un chinez, care mai avea o nevastă în China. Artista în vârstă de 44 de ani a fost la el acasă, unde a cunoscut-o pe soţia lui şi a ajutat-o cu bani, ca să urmeze un tratament care i-a salvat viaţa. "Am avut o relaţie cu un diplomat chinez timp de şapte ani. Am rămas însărcinată, iar el a fugit în China. Am învăţat limba chineză şi m-am dus să-l caut. Am o fetiţă de 13 ani cu el. Suntem cei mai buni prieteni acum, îl văd ca pe un frate. A plecat acolo pentru că era căsătorit, dar cu toate acestea s-a însurat şi cu mine", a declarat aceasta la o emisiune de televiziune, în urmă cu câțiva ani. Acum, fiica Cristinei Boboacă are 18 ani. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest