Artistă de la noi, viață de telenovele! Când a rămas însărcinată, soțul a fugit din țară: „M-am dus să-l caut”

+2 click pentru
galerie

Artistă de la noi, viață de telenovele! Când a rămas însărcinată, soțul a fugit din țară: „M-am dus să-l caut” © arhivă

O fostă interpretă de muzică populară de la noi a trecut prin momente de coșmar! Aceasta s-a cuplat cu un diplomat chinez, după care și-a unit destinul cu al lui, iar mai apoi a rămas însărcinată, fără să știe ce o va aștepta. 

Cristina Boboacă, o fostă cântăreață de muzică populară de la noi a trecut printr-un adevărat coșmar. Aceasta s-a căsătorit cu un diplomat chinez și a rămas însărcinată, dar la scurt timp, soțul ei a fugit din România și a mers în China, acolo unde artista Cristina Boboacă a aflat că are o familie și...o soție!

Cristina Boboacă, alias Teresa Tina, a fost măritată cu un chinez, care mai avea o nevastă în China. Artista în vârstă de 44 de ani a fost la el acasă, unde a cunoscut-o pe soţia lui şi a ajutat-o cu bani, ca să urmeze un tratament care i-a salvat viaţa. "Am avut o relaţie cu un diplomat chinez timp de şapte ani. Am rămas însărcinată, iar el a fugit în China. Am învăţat limba chineză şi m-am dus să-l caut. Am o fetiţă de 13 ani cu el. Suntem cei mai buni prieteni acum, îl văd ca pe un frate. A plecat acolo pentru că era căsătorit, dar cu toate acestea s-a însurat şi cu mine", a declarat aceasta la o emisiune de televiziune, în urmă cu câțiva ani. Acum, fiica Cristinei Boboacă are 18 ani. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro