Cristina Ciobănașu, de urgență la spital. Una dintre cele mai importante ființe din viața sa s-a îmbolnăvit

+3 click pentru
galerie

Cristina Ciobănașu, de urgență la medic. Una dintre cele mai importante ființe din viața sa s-a îmbolnăvit © Instagram

Cristina Ciobănașu a trecut prin clipe grele, după ce una dintre cele mai importante ființe din viața sa s-a îmbolnăvit. Cea care a dat vestea fanilor a fost chiar actrița alături de iubitul ei, Vlad.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman voiau să aibă parte de un weekend relaxant și frumos, însă din păcate totul a fost dat peste cap de boala pisicii lor, un exemplar frumos de Scottish Fold. Prințesa, așa cum se numește, s-a îmbolnăvit, iar cei doi au fost nevoiți să meargă imediat la spital pentru a vedea ce se întâmplă cu ea. Din fericire, medicul veterinar și-a dat seama care este problema, i-a dat tratament, iar acum toate lucruurile sunt bune.

''Povestea acestei zile: Azi dimineață eram foarte bucuroasă când mi-a propus Vlad să mâncăm micul dejun în oraș. Făcusem un plan bine pus la punct care suna așa: prima oară mergem să mâncăm, după mergem în parc să ne plimbăm iar pe la prânz aveam de gând să facem și o cumpărătură. Doar că în timp ce ne pregăteam de plecare am observat-o pe Princess că tot făcea ture la litieră într-un timp foarte scurt. Ne-am speriat, am pus pisica în mașină și am fugit spre clinica veterinară. Cât a consultat-o doamna doctor pe Prințesa ne-au trecut toate emoțiile. Long story short are o cistită de toată frumusețea, iar acum e pe tratament. Ce voiam să vă spun este că după ce i-au făcut toate tratamentele și și-a dat seama că s-a terminat chinul, pisica noastră a picat lată de oboseală. A adormit pe mine în poziția pe care o vedeți în poze și pentru că ne-a fost milă de ea, sărăcuța, am mai stat jumătate de oră nemișcată în clinică să o las să doarmă... 😂'', a povestit frumoasa actriță pe Instagram.

 

O.P. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro