Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman, un cuplu de nota zece. Actrița, motivată de gestul de iubire al iubitului: ”Am rezolvat problema” / VIDEO

Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman, un cuplu de nota zece © Instagram

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează un cuplu extrem de bine sudat. Cei doi actori se iubesc la nebunie și nu fac nimic unul fără altul, drept dovadă, Cristina are parte de ajutorul lui Vlad la orice pas. 

Actorii din serialul difuzat la Antena 1, ”Sacrificiul”, Cristina și Vlad, dacă pe micile ecrane își fac ochi dulci unul altuia, ei bine, în viața reală, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. 

Mereu zâmbitori, mereu optimiști, mereu gata de muncă, mereu îndrăgostiți, așa am putea să îi caracterizăm pe cei doi actori. Încă de când a început povestea lor de iubire, Cristina și Vlad nu stau unul fără celălalt nici măcar o clipă. 

Așa s-a întâmplat și recent, când frumoasa actrița, deși își dorește să se mențină în formă pentru a avea o imagine impecabilă pe micul ecran, vedeta nu a vrut să facă nici măcar sport fără a-și avea iubitul în preajmă. 

În aceste condiții, Vlad s-a conformat și nu doar că i-a fost alături iubitei sale, ba chiar, a ajutat-o și a răsplătit-o pe Cristina și nu oricum, ci cu multă dragoste. 

În cele din urmă, motivată de gestul de iubire al lui Vlad, Cristina a acceptat și a început să facă sport, în brațele iubitului. 

”Criss nu are chef să facă abdomene dacă nu o motivează cineva sau ceva! Am rezolvat problema! 😂🥰 #abs #couplegoals #us”, a scris Vlad Gherman în dreptul clipului video pe care l-a făcut public pe pagina sa de Instagram, acolo unde urmăritorii au fost lăsați fără cuvinte de dragoste ce și-o poartă ce doi îndrăgostiți. 

Zâmbitoare și plină de energia dată de iubitul ei prin săruturi, Cristina nu s-a lăsat până nu a terminat seria de exerciții care îi asigură un abdomen de invidiat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro