Veste mare în showbiz! O fostă prezentatoare de știri de la noi este însărcinată pentru a treia oară / GALERIE FOTO

+6 click pentru
galerie

Veste mare în showbiz! O fostă prezentatoare de știri de la noi este însărcinată pentru a treia oară © Instagram

Veste mare în showbizul românesc. Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi urmează să devină mămică pentru a treia oară. Bucuria este mare, iar emoțiile sunt de nedescris.

Fosta prezentatoare de la Antena 1, mamă pentru a treia oară

A fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare ale știrilor sportive de la Antena 1, iar bărbații îi erau la picioare. Ea a decis, însă să renunțe la cariera și să se dedice familiei. Nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim despre cine este vorba. Ei bine, nici mai mult, nici mai puțin decât Cristina Dochianu, frumoasa blondină care aducea în casele oamenilor cele mai proaspete informații din sport.

Cristina Dochianu a renunțat la televiziune

Chiar dacă și-a dorit enorm să devină prezentatoare și a muncit din greu pentru asta, în cele din urmă, vedeta a decis să lase cariera și să se dedice vieții de mămică. Cristina Dochianu s-a căsătorit în luna decembrie a anului 2013 cu Cristian Fogarassy, iar câteva luni mai târziu, cei doi deveneau părinții unei fetițe care a primit numele Yvonne. În luna mai 2017, familia Cristinei s-a mărit, după ce vedeta a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al familiei. Iată că de data aceasta bucuria este la puterea a treia, pentru că vedeta urmează să devină iar mămică.

Frumoasa veste a fost dată pe rețelele sociale chiar de către Cristina Dochianu, care a postat foarte multe poze cu burtica de gravidă. Cristina Dochianu este o graviduță extrem de ocupată și implicată în tot ceea ce face, iar în luna septembrie a fost chiar și nașă alături de soțul său. Acum, Cristina Dochianu așteaptă cu mare bucurie și emoție venirea celui de-al treilea copil în familie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro