EXCLUSIV! Adevăratul motiv pentru care Cristina Ich a mers acasă la fostul iubit! Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat, de fapt

+3 click pentru
galerie

Cristina Ich s-a confruntat în ultimele zile cu o situație la care nicicând nu s-a așteptat! Frumoasa șatenă a fost prinsă într-un "joc" a cărui explicație a aflat-o în exclusivitate www.spynews.ro.

Mai exact, zilele trecute, Cristina Ich a fost surprinsă alături de fostul ei iubit, Luca, iar gurile rele s-au grăbit să spună că l-a înșelat pe Alex Pițurcă, actualul ei partener de viață. Adevărul este, însă, cu totul altul. O persoană foarte apropiată Cristinei Ich a povestit în exclusivitate pentru www.spynews.ro ce s-a întâmplat în seara cu pricina, dar și care sunt sentimentele frumoasei șatene pentru Alex Pițurcă.

"O cunosc foarte bine pe Cristina și pot spune cu mâna pe inimă că lucrurile nu stau deloc așa cum s-au prezentat în presă. Ea a avut o relație serioasă cu acest băiat, s-au iubit foarte mult. Însă, după 3 ani, au luat decizia de comun acord să se despartă. Cristina a intrat în relația cu Alex Pițurcă cu inima deschisă și știu foarte bine că s-a îndrăgostit nebunește de el. Își petreceau foarte mult timp împreună, ba chiar mai mult, ajunseseră să locuiască împreună. Tocmai de aceea, ei s-au afișat, pentru că nu aveau de cine și de ce să se ferească", a declarat în exclusivitate pentru spynews.ro o persoană foarte apropiată Cristinei Ich. 

Cristina Ich a vrut doar să-i sară în ajutor fostului iubit, care s-ar fi simțit rău și ar fi avut nevoie de ea. Cum au împărțit și bune și rele timp de trei ani, cunoscuta șatenă a mers în grabă să vadă despre ce este vorba. Mare i-a fost uimirea când a văzut comportamentul ciudat al acestuia!

"E o femeie matură care nu și-ar fi pus relația în pericol. Într-o seară, ea a fost sunată de un apropiat și i s-a spus că lui Luca îi este foarte rău și că este foarte supărat, că toată ziua nu s-a dat jos din pat, că suferă. Vorbim totuși de o persoană pe care a iubit-o 3 ani, era normal să plece în grabă spre el si să îi ofere o mână de ajutor. Hai să fim seriosi, ei nu mai erau împreună de o lună jumate. În acea casă nu s-au aflat doar ei doi, nici vorbă de o noapte romantică. În casă se aflau menajera și tatăl acestuia. Cristina îl cunoaște foarte bine și i s-a părut ceva ciudat în comportamentul lui, el insistând să-l sărute", ne-a mai spus sursa www.spynews.ro. 

Cristina Ich păstrează în continuare legătura cu părinții fostului iubit, iar potrivit sursei noastre, tatăl acestuia se afla în seara respectivă acasă. Acum, după toate cele întâmplate, bomba sexy a showbiz-ului românesc este dezamăgită fiindcă nu se aștepta la o asemenea încurcătură din cauza unei întâlniri banale. 

"Ea are o relație extrem de apropiată cu părinții lui și ține în continuare legătura cu aceștia și îi respectă. Se simte dezamăgită în același timp, pentru că nu se aștepta ca de la o întâlnire banală, să se ajungă până aici. Ea mi-a spus că Luca a insistat să o conducă afară, ceea ce înainte nu se întâmpla", a adăugat aceasta, lămurind întreaga situație.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro