FOTO / Dovada că s-au împăcat! Cristina ICH și Alex Pițurcă, sărut în văzul tuturor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Imaginile care nu mai au nevoie de cuvinte! Cristina ICH și Alex Pițurcă, sărut în văzul tuturor © Instagram

Întortocheate mai sunt căile iubirii și mulți e mai rătăcesc în ele, dar se pare că nu este cazul Cristinei ICH și al lui Alex Pițurcă. După ce s-au cuplat, s-au despărțit și au dat curs numeroaselor speculații, acum, Cristina ICH și Alex Pițurcă au dat cărțile pe față!

Cristina ICH și Alex Pițurcă au închis gurile răutăcioșilor! După ce oamenii nu le-au mai dat nicio șansă de împăcare, focoasa șatenă le-a arătat că lucrurile din viața ei stau cum își dorește ea, nu cum își dorește lumea!

Așa se face că în urmă cu scurt timp, atât Cristina ICH cât și Alex Pițurcă au postat pe conturile lor de Instagram niște imagini care nu prea mai au nevoie de niciun cuvânt. Cei doi s-au fotografiat în timp ce se sărută cu patos și au demonstrat că sunt îndrăgostiți nebunește unul de altul!

Dar asta nu este tot, căci în urmă cu doar câteva zilei, cei doi au postat alte imagini extrem de interesante cu ei doi. Mai mult, Cristina ICH i-a făcut lui Alex Pițurcă și declarații de dragoste, pe care cu siguranță le-a primit până în adâncul inimii!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro