Cristina Ich este sau nu însărcinată cu Piţurcă Jr? Ce spune frumoasa brunetă!

+3 click pentru
galerie

Cristina Ich este sau nu însărcinată cu Piţurcă Jr? Ce spune frumoasa bruneta! © Foto: Instagram

Cristina Ich a dat cărţile pe faţă şi a decis să facă lumină, după ce în presă au apărut zvonuri potrivit cărora frumoasa vedetă şi iubitul ei, Alex Piţurcă, ar urma să devină părinţi.

Cristina Ich şi-a obişnuit fanii cu sinceritatea şi naturaleţea ei, astfel că nici de data aceasta nu avea cum să facă altfel. Aşadar, Cristina Ich a vrut să se ştie chiar de la ea că nu este însărcinată şi că veştile apărute sunt cât se poate de false.

Cristina Ich a spus la Antena Stars că nu este însărcinată

"E foarte amuzant că am mai multe luni de sarcină decât de relaţie. Nu este adevărat, un copil este o binecuvântare şi nu o ruşine şi poate să vină oricând, dar nu este cazul acum. Nu sunt pregătită să fiu mamă", a spus Cristina Ich la Star Matinal de la Antena Stars.

Cristina Ich şi Alex Piţurcă au o relaţie frumoasă, iar totul merge cum nu se poate mai bine între ei, după ce au decis să-şi mai dea o şansă. Ba chiar au hotărât să facă un pas important în relaţie şi să se mute împreună.

CITESTE SI: Cristina ICH vorbeşte despre căsătoria cu Alex Piţurcă: "Nu vreau să mă mărit". VIDEO

Cristina Ich le-a arătat prietenilor virtuali imagini din apartamentul în care va locui cu Alex Piţurcă. Apartamentul este în proces de amenajare, iar până când totul va fi pus la punct mai este doar putin. "Cuibuşorul nostru", a scris Cristina Ich pe reţele sociale, alături de mai multe imagini

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro