Cristina ICH, ipostaza care a încins bărbații. Bruneta s-a lăsat pozată goală între așternuturi

+3 click pentru
galerie

Cristina ICH, ipostaza care a încins bărbații. Bruneta s-a lăsat pozată goală între așternuturi © Instagram

Cristina ICH este considerată de mulți drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Chiar dacă acum este într-o relație dedicată și are chiar și un copil, asta nu îi împiedică pe bărbați să viseze în continuare cu ochii deschiși. Iată, însă, că din când în când bruneta își mai și „mulțumește” puțin admiratorii.

Cristina ICH a postat o imagine care sigur stârnește imaginația multor bărbați. Superba mămică s-a lăsat fotografiată gol-goluță, între așternuturi, în timp ce se bucura de lectura unei cărți pe care nu a putut să o lase din mână.

Cristina ICH a devenit mămică

Anul trecut, Cristina ICH a devenit mamă pentru prima oară. Chiar dacă sarcina a luat-o pe nepregătite și a avut chiar probleme la naștere, vedeta este topită după fiul ei și al lui Alex Pițurcă. Chiar recent, îndemnată de cârcotașii care o acuzau că își ține copilul ascuns pentru că „este urât”, Cristina a postat prima imagine cu chipul băiatului ei, Noah.

„El este Noah. Am pus poza pentru voi! Prima și ultima poză. Nu-mi ascund copilul pentru că este urât, așa cum îmi scriu unele!”, a fost comentariul Cristinei ICH.

Cristina ICH și Alex Pițurcă au o dragoste cu năbădăi. Cei doi s-au tot despărțit și împăcat și s-au „ciondănit” și în public, însă iată că dragostea lor continuă să fie vie, iar fericirea au reușit să o găsească alături de fiul lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro