Nuntă mare la "Mireasă pentru fiul meu". O fostă concurentă s-a căsătorit!

+5 click pentru
galerie

Nuntă mare la "Mireasă pentru fiul meu". O fostă concurentă s-a căsătorit! © Foto: Facebook

Bucurie fără margini în viaţa unei foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu". Aceasta s-a căsătorit weekendul trecut cu bărbatul visurilor ei. Cei doi au făcut sâmbătă cununia religioasă, iar cu o zi înainte s-au căsătorit civil.

Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu", pentru că despre ea este vorba, a trecut prin clipe de neuitat, după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Fericitul eveniment a fost unul exact aşa cum şi l-a dorit, iar la puţin timp după nuntă, Cristina a postat şi un mesaj pe reţelele socialre, în care ţine să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături.

"Mulțumim din suflet nașilor, socrilor mari, socrilor mici și tuturor invitaților pentru că ați rupt din timpul vostru să ne fiți alături în acest moment special!", a scris Cristina pe Facebook. 

Cristina de la MPFM a arătat ca o prinţesă în ziua cea mare

Cristina de la MPFM şi-a dorit enorm să-şi vadă visul cu ochii, iar acest lucru s-a împlinit. Aceasta  avut parte de o nuntă superbă, în care ea a radiat de fericire. Fosta concurentă a ales să îmbrace o rochie destul de simplă în ziua nunţii, însă de mare efect, iar părul şi l-a prins într-un coc. Soţul ei a optat pentru un costum negru, la fel de elegant.

Cu o zi înainte de cununia religioasă. Cristina şi soţul său s-au căsătorit şi civil, acolo unde au avut alte ţinute. Amândoi au ales o vestimantaţie în nuanţe de galben.

Cristina şi soţul ei au un copil de un an

În plus, Cristina şi soţul ei au avut o zi a nunţii perfectă pentru că alături de ei a fost şi băieţelul lor. Micuţul a împlinit la mijlocul lunii iulie un anişor, iar mama lui a transmis un mesaj extrem de emoţionant pentru acesta. 

"Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă, iar datoria ne este acum să îți oferim cei mai frumoși ani. O vom face cu toată dragostea, emoția și bucuria pentru tine, copilul nostru iubit! La mulți ani, Ștefan-Cristian! Te iubim enorm, copil frumos și dulce !💙", a scris Cristina pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest