Cristina Pucean ajunge la altar! Care este data fericitului eveniment al focoasei dansatoare

+4 click pentru
galerie

Cristina Pucean ajunge la altar! Care este data fericitului eveniment al focoasei dansatoare © captură video

Este considerată a fi cea mai sexy și mai frumoasă dansatoare și cu siguranță toți bărbații și-o doresc! Cristina Pucean, căci despre ea este vorba întoarce toate privirile, dar până acum nu a reușit să-și găsească alesul. 

În acestă seară la emisiunea „Agenția VIP”, Cristina Pucean a primit răspuns la cele mai importante întrebări pe care și le-a pus vredodată. Frumoasa dansatoare a aflat care este data în care va ajunge la altar și culmea, a aflat și câți copii va aduce pe lume. Numerologul Ionela Stanciu i-a spus Cristinei Pucean tot ceea ce voia să știe despre viața ei. 

„Vreau să știu când mă mărit, nu? Deocamdată nu a apărut sortitul, încă aștept! Am rămas surprinsă, dar nu se știe niciodată. Doi băieți e exact ce-mi doresc eu, dar nu gemeni. Mi s-a spus de foarte multe ori că par o figurantă la prima vedere, dar nu sunt. Nu mănânc niciodată la timp, recunosc” a spus Cristina Pucean, la Antena Stars. 

„Ea se va căsători pe 19 iunie 2022 și va avea gemeni, 2 băieți gemeni! Ea este născută pe 11, luna a șasea. 1 este cifra băiatului și denotă că va avea gemeni. Văd că până de ziua ei, stabilește un țel în viață, în domeniul profesional. Ea este foarte atrasă de pericol, o stimulează pericolul, nu are limite, îi place să spargă limite,tot ce se pune în fața ei, natura, societatea, ea arată ce poate. Cu sănătatea o pune la punct după ziua ei de naștere, acolo este o mică...ei îi trebuiesc mese regulate. Poți să faci o indigestie, ceva minor” a răspuns numerologul Ionela Stanciu. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest