Cristina Pucean, în doliu! Una dintre cele mai importante persoane din viaţa ei a murit

+3 click pentru
galerie

Cristina Pucean, în doliu! Una dintre cele mai importante persoane din viaţa ei a murit © Facebook

Veste cutremurătoare! Cristina Pucean este în doliu. Nepoţelul ei, micuţul pe care îl iubea ca pe propriul copil, a murit. Dansatoarea a dat vestea pe reţelele de socializare, schimbându-şi fotografia de profil.

Sâmbătă, 14 septembrie, dis-de-dimineaţă, Cristina Pucean a anunţat ce oamenii încă nu pot crede: moartea nepoţelului ei de câţiva anişori. Cristina Pucean a făcut acest anunţ şocant schimbându-şi fotografia de la profil cu una cu nepoţelul ei.

Vestea a venit ca un trăsnet, nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Dansatoarea nu a explicat până în acest moment ce s-a întâmplat cu micuţul. Cristina Pucean şi nepoţelul ei erau foarte apropiaţi, iar vedeta încerca cât de des putea să-i facă toată poftele.

Sute de internauţi i-au transmis condoleanţe prin intermediul reţelelor de socializare. 

"Nu există cuvinte care să poata descrie această tragedie şi durere! Drum lin îngeras mic! Sincere condoleanţe familiei! 😭😭😭😭", a scris o apropiată de-ale dansatoarei.

"Sincere condoleanţe😭😭😓, iar vouă, familia să vă dea putere Dumnezeu să treceți peste😓😓😭😭Drum lin îngeraş mic😭😭", "Dumnezeu sa-l ierte 💔💔💔💔 Așa ceva este incredibil 😭😭😭😭 de nedescris 😭😭😭 pui mic și frumos" şi "Doamne, Dumnezeule, ai grija de acest îngeras! Mi se rupe sufletul... nu-mi vine să cred...putere familiei!!😞", sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro