Cristina Rus a devenit din nou mamă! Vedeta a născut în mare secret

+3 click pentru
galerie

Cristina Rus a devenit din nou mamă! Vedeta a născut în mare secret © Instagram

Fericire mare pentru Cristina Rus! Fosta jumătate a trupei Blondy a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume cel mai nou membru al familiei în mare, mare secret.

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Cristina Rus s-a focusat mai mult pe familie. La fel de discretă ca noul ei stil de viață, vedeta a adus pe lume cel de-al treilea fără copil fără ca nimeni să știe... până acum!

Potrivit VIVA!, Cristina Rus a născut în urmă cu câteva săptămâni, mai exact pe 19 ianuarie. Artista a primit în brațele sale o superbă fetiță, care a trecut cu brio prin naștere și care este acum răsfățată de artistă și de soțul ei, Dragoș Bîlteanu.

Cristina Rus dezvăluia că e gravidă în 7 luni

Nu doar nașterea și-a ținut-o bine ascunsă. Despre sarcină s-a aflat abia atunci când era gravidă în 7 luni, dezvăluind atunci că nu a ținut morțiș să fie o sarcină secretă, doar că nu s-a mai afișat în public de ceva vreme.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, spunea atunci Crsitina Rus, pentru sursa citată.

Cristina Rus s-a retras din showbiz acum cinci ani, când a decis că vrea să se concentreze mai mult pe familia ei. Artista și soțul ei mai au o fetiță și un băiețel.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro