Cristina Spătar, săgeţi către fostul soţ, la trei ani de la divorţ. "Nu am primit niciun leu de la el în această perioadă"

+3 click pentru
galerie

Cristina Spătar, săgeţi către fostul soţ, la trei ani de la divorţ. "Nu am primit niciun leu de la el în această perioadă" © Foto: Instagram

Cristina Spătar este o femeie puternică, care nu se lasă niciodată. Ştie cum să se descurce, iar toată puterea vine din dragoste pentru copiii ei. Bineînţeles, şi iubitul său joacă un rol important, acesta fiindu-i alături de trei ani.

Tot trei ani au trecut şi de când Cristina Spătar a divorţat şi a fost nevoită să se descurce cum poate. Vedeta a povestit la "Acces Direct" că în toată această perioadă s-a decurcat singură pentru că fostul soţ nu a ajutat-o deloc financiar.

"Pentru oricine este greu, dar eu cred că Dumnezeu ajută mamele şi a fost mereu alături de mine. Am fost la Ierusalim şi i-am cerut Lui Dumnezeu să-mi arate calea. Am avut oameni lângă mine care m-au ajutat. Nu am primit niciun leu de la fostul soţ, am concerte, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului mei", a spus Cristina Spătar la "Acces Direct".

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro