Cristina Spătar, în lacrimi la TV: "Mama mea nu mai este printre noi" / VIDEO

Cristina Spătar, în lacrimi la TV © Captura video

Duminică a fost ziua femeii, dar şi ziua mamelor de pretutindeni. Toată lumea şi-a sărbătorit ieri cele mai dragi persoane, cu cadouri, mesaje sau melodii de suflet.

Deşi, prima săptămână din luna martie este dedicată femeilor şi mamelor, nu mulţi se bucură să le aibă aproape pe cele care le-au dat viaţă.

Printre cei care suferă de 8 martie şi nu numai se numără şi Cristina Spătar. Vedeta a trăit duminică cele mai grele momente. Deşi a dorit să dea un telefon, să spună o urare, din păcate, nu a avut cui. Mama artistei a fost răpusă de o boală crâncenă.

"Am făcut o postare cu o piesă pe care i-am dedicat-o mamei mele. Mama mea nu mai este de mulţi ani şi eu am avut o relaţie foarte specială cu ea. A murit de cancer. Seara nu am rezisitat şi am făcut o postare cu o piesă în care vorbesc despre ea", a mărturisit Cristina Spătar, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Cu lacrimi în ochi, vedeta a mărturisit că ziua de 8 martie este extrem de grea pentru ea, fiindcă nu mai are pe cine serba.

"Este greu! Toată lumea îşi serbează mama. Eu nu pot face asta. Mama mea nu mai este printre noi de mulţi ani şi pe mine acest lucru m-a marcat foarte tare. Cred că nici peste 100 de ani nu aş putea să o uit. A fost o femeie extraordinară. A fost blândă şi bună. Doar copiii mă salvează în aceste zile. M-au emoţionat ieri pentru că mi-au făcut felicitări", a dezvăluit cristina Spătar.

Cât despre ceea ce a moştenit de la mama sa, vedeta spune că şi ea la rândul ei este o mamă blândă.

"Mă străduiesc să fiu o mamă la fel de buna ca mama mea. Eu sunt o femeie foarte blândă, nu ridic tonul. Sunt permisivă şi sper să îi determin pe copii să mă asculte cu vorba buna, aşa făcea mama mea.Tatăl meu era foarte dur, dar ea nu. Erau la poli opuşi", a mai precizat vedeta.

După atâţia ani de când cea care i-a dat viaţă a plecat dintre noi, vedeta este de părere că mama ei o veghează de undeva de sus.

"Cred că este mândră de mine. Ea este acolo şi mă veghează, pentru că de fiecare dată când am crezut că nu mai pot merge mai departe, mă rugam ei. Mi-aş fi dorit să fie lângă mine atunci când am aflat că nu pot avea copii, dar şi când am născut, voiam să se bucure cu mine. Şi când am divorţat voiam să îmi fie alături, să îi cer un sfat pentru că eram singură", a mai spus artista.

Vedeta a mărturisit că singurul mod prin care îşi alină dorul de mamă este atunci când priveşte fotografiile cu ea. Totodată, Cristina a spus că mama ei îi apare mereu în vis înainte de a i se întâmpla ceva rău.

"Când îmi apare în vis fără să adorm cu gândul la ea, mă avertizează de lucruri dificile. De câte ori îmi apare în vis, trebuie să fiu mai precaută", a încheiat artista.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro