Cristina Spătar, despre noul bărbat din viața ei: "Sunt o femeie foarte sensibilă"

+3 click pentru
galerie

Cristina Spătar, despre noul bărbat din viața ei: "Sunt o femeie foarte sensibilă" © Instagram

Au trecut mai bine de trei ani de când Cristina Spătar și fostul ei soț au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta se menține pe linia de plutire în industria muzicală și își păstrează locul în showbizul românesc, însă viața sentimentală din prezent este un mister total.

Artista păstrează discreția în privința bărbatului care o face fericită, însă recent a declarat că există cineva care i-a fost alături încă din perioada divorțului de fostul soț.

"El nu are copii. Întotdeauna vorbește la plural. Îi cunoaște pe copii, îi ajută la lecții, se joacă. El mă ajută din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericită. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu.", a declarat Cristina Spătar, într-o emisiune tv. 

Cristina Spătar își face casă, după ce a fost dată afară din vila fostului soț

"E adevărat că îmi doresc o casă mare și frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos și bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguț. Ne facem casă. Nu trebuie să avem unde să face facem grătar și curte pentru copii. Albert vrea să joace fotbal toată ziua.", a mai spus Cristina Spătar.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro