Cristina Spătar, pregătită pentru al treilea copil? "L-aş primi cu toată dragostea"

+2 click pentru
galerie

Cristina Spătar, pregătită pentru al treilea copil? "L-aş primi cu toată dragostea" © Instagram

Îndrăgita cântăreaţă Cristina Spătar a făcut declaraţii, în premieră, despre o eventuală sarcină cu iubitul său.

Artista are doi copii din fosta căsnicie. În prezent, ea are o relaţie cu un tânăr care nu este persoană publică. Între cei doi există o diferenţă însemnată de vărstă, dar acest lucru nu îi împiedică să fie fericiţi împreună. El a jucat în noul clip al Cristinei Spătar.

Iubitul Cristinei Spătar îşi doreşte copii, însă cântăreaţa consideră că un astfel de pas nu îşi are locul.

"El şi-ar dori un copil dar...nu eu, cu următoarea din viaţa lui. Nu ştiu, eu nu mai vreau copii, mi se pare că am depăşit o oarecare vârstă...Îmi ajung cei doi pe care îi am. Să îmi ajute Dumnezeu să fiu sănătoasă, să mă pot ocupa de creşterea lor şi să pot să îi educ frumos şi să le ofer absolut totul.", a spus cântăreaţa la emisiunea StarMatinal, de pe Antena Stars.

Totuşi, artista nu ar spune "nu" în cazul în care s-ar întâmpla să mai rămână o dată însărcinată.

"Dacă mi-ai aduce mâine un bebeluş şi mi l-ai pune în braţe, cu siguranţă nu l-aş mai lăsa niciodată, pentru că iubesc din tot sufletul copiii...Dar dacă s-ar întâmpla, de la Dumnezeu, pentru că ştiţi că am făcut fertilizări, l-aş primi cu toată dragostea.", a mai declarat artista.

Cristina Spătar nu mai vrea să se căsătorească

Cântăreaţa îşi doreşte să evolueze pe partea profesională şi crede că nici o căsătorie nu mai este prevăzută în viitorul ei.

"Nu, la ce Dumnezeu foloseşte? Nu foloseşte la nimic. El e foarte hotărât şi este sigur că o să fiu soţia lui, dar faptul că este aşa o diferenţă de vărstă între noi...cum să spun, eu nu am aşteptări, ştiu că într-o zi o să plece şi o să-şi facă familia lui.", a mărturisit Cristina Spătar.

"E momentul să-mi văd de cariera mea. E normal să îmi fie teamă de eşec după cele prin care am trecut. Nu e cazul de o altă căsătorie.", a mai adăugat cântăreaţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro