Cristina Țopescu, despre realitatea dureroasă a singurătăţii: "În sufletul meu nu mai e loc de altă iubire"

Cristina Țopescu, despre realitatea dureroasă a singurătăţii: "În sufletul meu nu mai e loc de altă iubire" © Facebook

Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă la doar 59 de ani. În urma sa, jurnalista a lăsat regrete profunde în sufletele apropiaţilor, deoarece nimeni nu se aştepta la o asemenea veste tragică. Realizatoarea TV a murit singură, doar animalele sale de companie fiindu-i alături, până la ultima suflare.

Deşi avea o carieră de succes, Cristina Ţopescu era singură, locuind doar cu necuvântătoarele sale pe care le iubea foarte mult. Jurnalista era conştientă de acest lucru şi potrivit spuselor sale, uneori se întreba care ar fi cauzele pentru care nu are o familie.

„O să vă spun ceva ce n-am mai spus până acum în mod public: și eu mă întreb, uneori, dacă nu e vina mea cumva că nu am încă o familie. Mă întreb însă și în ce măsură o familie are nevoie neapărat de un act scris. În condițiile în care căsătoria în ziua de azi nu mai e ce-a fost odată. Adică se produce și din multe alte rațiuni decât dragostea, și rezistă, când rezistă, mai curând din inerție sau din motive care țin de eternii bani”, mărturisea Cristina Țopescu în interviul pentru Formula AS.

Cristina Ţopescu se consola deseori cu gândul că oamenii puternici pot trăi şi singuri. Fosta jurnalistă spunea la acea vreme că se roagă la Dumnezeu să îi ofere doar ceea ce crede că este bine pentru ea.

„Poate că în sufletul meu nu mai e loc acum de altă iubire, nu stiu… poate că încă nu a venit momentul sau poate că ăsta e planul lui Dumnezeu cu mine. Poate că menirea mea e alta, poate că fericirea personală nu mi-e hărăzită în viata asta, sau poate că da. Eu nu mă rog ca Dumnezeu să-mi dea ceva anume, ci doar ce crede El de cuviință. Sunt de puțin timp singură, dar faptul că nu m-am simțit în stare să rămân într-o relație pentru tot restul vietii, că exigențele mele sunt atât de multe, nu știu încă dacă e din vina mea sau dacă așa trebuie să se întâmple. Mă mai consolez uneori cu gândul că – se spune – numai oamenii puternici pot trăi și singuri. Ei nu fac compromisuri, nu se resemneaza în relații mediocre și preferă să înfrunte singurătatea, iubind în continuare oamenii și sperând că, dacă le e sortit, vor gasi în cele din urmă omul langa care să rămână cu tot sufletul până in ultima clipă. Le doresc asta tuturor oamenilor, și îmi doresc și mie! Deciziile astea s-ar putea să se ia, însa, în altă parte”, mai spunea Cristina Ţopescu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro