Cristina Țopescu, incinerată în prezența unui preot. Decizia familiei

Cristina Țopescu, incinerată în prezența unui preot. Decizia familiei © Arhiva

Cristina Țopescu s-a stins din viață în urmă cu aproape două săptămâni, însă trupul neînsuflețit a fost descoperit abia în urmă cu două zile, în urma unui apel la 112 al unei prietene.

Familia Cristinei Țopescu a decis să fie incinerată la Crematoriul Uman, acolo unde va fi oficializată și o mică slujbă, în prezența celor apropiați și a rudelor jurnalistei, notează click.ro. Ulterior, cenușa va fi dusă în Oradea, acolo unde mama jurnalistei locuiește în prezent.De-altfel, femeia care a sunat la 112, a lansat și un apel pe Facebook în care își ruga toți prietenii preoți să o pomenească, întrucât jurnalista s-a stins singură, fără lumânare, în somn.

"Doar lumânarea de la mine.
NIMENI nu s-a gândit sa îi aducă LUMINĂ!
"Prietenii" care se laudă azi cu relația cu ea NU STIAU nici unde stă!
Cristina NU s-a sinucis!
Si nu a omorât-o nimeni!"
, a scris pe Facebook femeia care a sunat la 112.

Pe data de 13 ianuarie au fost finalizate și actele în cazul morţii Cristinei Ţopescu, dar niciun apropiat de-ai jurnalistei nu venise la morgă să ceară cadavrul, spun sursele noatre. Trupul său însufleţit este ţinut într-un frigider. Potrivit surselor Spynews.ro, spun că inima regretatei jurnaliste va fi ţinută timp de cinci zile într-o soluţie de curăţare. Apoi, organul va fi tăiat şi, în urma analizei de la laborator, se va afla cu exactitate dacă a făcut sau nu infarct în timpul somnului, așa cum s-a spus inițial.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro