Cristina Țopescu, mesaj disperat pentru un apropiat, cu puțin timp înainte să piară. "Sunt la capătul puterilor"

Cristina Țopescu, mesaj disperat pentru un apropiat, cu puțin timp înainte să piară. "Sunt la capătul puterilor" © spynews.ro

Moartea Cristinei Țopescu este învăluită, în continuare, în mister. Jurnalista a fost găsită fără suflare în locuința din Otopeni, după ce dispăruse de trei săptămâni, iar cei dragi nu mai știau absolut nimic despre ea.

Chiar dacă vecina care a sunat la 112 și a anunțat că ceva este în neregulă a declarat ulterior că jurnalista obișnuia să nu răspundă cu zilele la telefon și să își schimbe frecvent planurile, de această dată lucrurile au fost ceva mai complicate. Ultima activitate a Cristinei Țopescu pe Whats App a fost pe data de 28 decembrie, iar ultima postare pe Facebook pe data de 26 decembrie. Amănunt straniu având în vedere că fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu era extrem de activă în mediul social și ținea tot timpul legătura cu prietenii.

Cristina Țopescu a cerut sfatul unui apropiat

Un detaliu sumbru a ieșit la iveală recent, mai exact un mesaj dat de Cristina Țopescu unui apropiat, cu puțin timp înainte să se stingă din viață. În mesaj jurnalista își arată disperarea, spune că ia somnifere pentru a dormit și, mai mult decât atât, a ajuns la capătul puterilor și nu mai poate lupta. Nu se știu motivele pentru care Cristina Țopescu a făcut aceste afirmații, însă există unele informații potrivit cărora jurnalista s-a stresat foarte tare din cauza faptului că nu a reușit să salveze un câine neajutorat. 

"Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai resist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta. Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi", a scris Cristina Țopescu, în acel mesaj.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro