Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă în mod misterios. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă în mod misterios. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă © Arhivă

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică seară, în locuinţa ei. Regretata jurnalistă s-a stins din viaţă la doar 59 de ani. În cazul său, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Cristina Ţopescu a murit subit, fiind descoperită fără suflare, în propria locuinţă. Jurnalista se afla în pat, în hainele sale de casă. Momentan, cauza decesului său nu a fost stabilită, trupul acesteia fiind dus la INML pentru necropsie. 

În casă, alături de Cristina Ţopescu au fost găsite moarte doi câini, aceştia numărându-se printre fiinţele cele mai dragi sufletului ei, alături de care locuia. Necuvântătoarele au fost luaţi de Direcţia Sanitar Veterinară. Anchetatorii din cazul Cristinei Ţopescu nu s-au pronunţat încă, lucru confirmat de ministrul de Interne. 

„Da, a fost un moment delicat. Am fost anunțat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunțat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că mașina era nemișcată în fața casei. S-au mobilizat forțele din zonă, s-a intrat în casă și s-a realizat că este o tragedie și că nu mai este printre noi Cristina Țopescu", a declarat Marcel Vela la România TV.

Cauza clară a morţii jurnalistei va fi aflată probabil în cursul zilei de luni, după ce va avea loc autopsia.

"Este prea devreme să ne pronunțăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoție cerebrală. (...) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica și opiniei publice", a mai declarat Marcel Vela.

Potrivit spuselor lui Marcel Vela, vecinii care au sunat la 112 au luat această decizie după ce nu au mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de multă vreme. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro