FOTO / Cruduţa a găsit reţeta pentru viaţa perfectă! "Dacă te trezeşti luni dimineaţă cu vodka în patul tău, s-ar putea să fii în Rai"

+2 click pentru
galerie

Cruduţa a găsit reţeta pentru viaţa perfectă! "Dacă te trezeşti luni dimineaţă cu vodka în patul tău, s-ar putea să fii în rai" © Instagram

Daniela Crudu este de fiecare dată o apariţie extravagantă, uimind pe toată lumea cu ţinutele ei. Vedeta a postat recent o poză la care a scris un mesaj care a şocat pe toată lumea.

Daniela Crudu are 30 de ani şi este într-o formă de zile mari. Deşi a renunţat la televiziune, fosta asistentă tv este mereu în atenţia fanilor pe contul ei de Instagram, ţinându-i la curent cu tot ceea ce face. În prezent, este imaginea unei săli de jocuri de noroc, avându-i ca şi colegi uneori pe Mihai Mitoşeru sau Ionuţ Atodiresei, cunoscut drept Pitbull. Pe lângă asta, Daniela colaborează şi cu un cunoscut brand de lenjerie intimă, fiind imaginea reprezentativă.

Cu toţii ştim faptul că focoasa brunetă este o împătimită a party-urilor, prezenţa ei făcând senzaţie de fiecare dată. Recent, vedeta a postat o poză, din pat, în care apare înconjurată de mai multe sticle de vodkă. Ca să închidă gura tuturor, a scris şi un mesaj care să fie în conformitate cu imaginea postată. "Dacă te trezeşti luni dimineaţă cu vodka în patul tău, s-ar putea să fii în rai", a scris Daniela Crudu pe contul de Instagram. 

Cruduţa arată impecabil, silueta pentru care a tras atât de mult la sală fiind invidiată de toată lumea. La fel şi bustul, pe care nu ezită niciodată să-l etaleze, făcând ravagii în rândul bărbaţilor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro