Cu cât o plăteşte YouTube pe Andra Gogan lunar? Idolul tinerilor are de ce să fie mulţimită

Cu cât o plăteşte YouTube pe Andra Gogan lunar? Idolul tinerilor are de ce să fie mulţimită © Instagram

Andra Gogan, idolul tinerilor de astăzi, primeşte de la YouTube o sumă frumuşică, astfel că tânăra poate spune că nu îi lipseşte nimic.

Tânăra de doar 21 de ani este una dintre cele mai iubire şi apreciate prezenţe din mediul online al tinerilor. În doar câţiva ani de când a debutat pe piaţă, a reuşit să strângă milioane de urmăritori. 

Andra Gogan are o experienţă vastă în ceea ce priveşte actoria, televiziunea şi vlogg-ingul, ea fiind şi voice-over pentru dublarea unor filme animate Disney. A fost şi asistentă la Acces Direct pentru o scurtă perioadă, dar şi prezentatoare a unei emisiuni sezonale.

Mai mult, ea şi fratele ei, Răzvan Gogan, au câştigat un premiu pentru "Cel mai lung concert live susţinut de un copil", durata fiind de 3 ore şi 20 de minute. Al doilea record obţinut de ea a fost pentru "Cele mai multe CD-uri lansate de un copil", fiind vorba despre 16 albume. 

Ce "salariu" primeşte Andra Gogan pe lună

Toate clipurile postate de Andra pe YouTube sunt monetizate. Deţinătorul canalului primeşte 60% din câştigurile încasate de platformă. Astfell, câştigurile sunt estimate între 598 şi 9.600 de dolari pe lună.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro