E tratată ca o adevărată divă de la Hollywood. Cu ce mașină merge zilnic Bianca Drăgușanu. Admiratorii au rămas fără cuvinte

+3 click pentru
galerie

E tratată ca o adevărată diva de la Hollywood. Cu ce mașina se deplasează zilnic Bianca Drăgușanu. Admiratorii au rămas fără cuvinte © arhiva

Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. Vedeta de televiziune are parte de o carieră de succes, un bărbat pe care multe femei și l-ar dori, dar și o viață de lux, la propriu vorbind. Focoasa blondă se deplasează prin București cu un bolid extrem de scump.

Bianca Drăgușanu este cu siguranță o femeie împlinită. Are parte de tot ce își poate dori o tânără de vârsta ei: un soț, un copil, o carieră de succes, dar și un bolid de lux cu care face inconjurul Bucureștiul, dar și toată țară. Dacă în copilărie și în adolescență nu s-a putut bucura de foarte multe lucruri, acum are în sfârșit tot ceea ce și-ar fi putut dori. Și-a achiziționat tot ce și-a dorit, iar unul dintre lucrurile cele mai importante ar fi o mașină de lux la care mulți oameni încă visează. Vedeta se deplasează cu o adevărată avere pe patru roți, un bolid ce ar fi costat peste 500.000 de euro. Aututurismul este destul de rar văzut la noi în țară, dar și în lume și puțini sunt cei ce și-l poate permite. Bianca Drăgușanu ocupă cu siguranță un loc fruntaș al celor mai scumpe produse de pe piață. 

Bianca Drăguşanu suferă de o boală gravă 

Chiar dacă are tot ce își poate dori, la capitolul sănătate stă cam prost. Vedeta a aflat, în urmă cu mai bine de un deceniu, că are diabet. Aceasta este o boală incurabilă şi foarte gravă, dacă nu este ţinută sub control. Bianca a mărturisit că are această boală după ce de mai multe ori a avut căderi de calciu. A aflat că are problemă cu glicemia și a fost nevoită să facă mai multe injecții cu insulină. 

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”,  a spus vedeta, în urmă cu ceva timp, potrivit informaţiilor din presă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest