Cu ce medie a absolvit Alex Velea liceul. Fanilor nu le-a venit să creadă!

+3 click pentru
galerie

Cu ce medie a absolvit Alex Velea liceul. Fanilor nu le-a venit să creadă! © Instagram.com

Alex Velea are mare succes la concerte, evenimente, fane...dar și la școală! Cu siguranță cei care îl iubesc și îi ascultă muzica s-au întrebat măcar o dată ce studii are cântărețul. 

Deși pare un „bad boy” în toată regula, tatuat din cap și până în picioare, Alex Velea a fost un adevărat „tocilar” în liceu. Artistul a învățat foarte bine, iar pentru cei car enu știu încă cu ce medie a absolvit liceul, vă spunem noi! Alex Velea a fost un elev eminent și i-a plăcut foarte mult la școală, căci, drept urmare, media lui, la finalul celor 4 ani de liceu a fost de nu mai puțin de 9,81!

Mai mult, lucrul pe care nimeni nu-l știa despre Alex Velea este faptul că acesta a fost chiar olimpic la mai multe materii: matematică, limba română, franceză și, de asemenea, a fost premiant din clasa întâi până într-a XII-a.

Acum ceva timp, Alex Velea a povestit în presă faptul că i-a plăcut foarte mult la școală ș a fost un copil foarte cuminte. Într-o notă de glumă, artistul a mărturisit că dacă arată cuiva carnetul lui de note, nimeni nu-l crede!

“Eram un copil foarte cuminte. Părinții au stat mereu lângă mine, m-au ajutat mereu și au dorit ca odrasla lor să crească așa cum trebuie. Mi-a mers bine rău la școală, am luat premiul I din clasa I până în a XII-a. Dacă vă dau carnetul, vă panicați. Am fost olimpic la matematică, la română, la franceză; am terminat liceul cu 9,81” a declarat Alex Velea în presă, în urmă cu ceva timp. 

Alex Velea este absolvent al Facultății de Electromecanică

Și asta nu e tot! A absolvit liceul cu medie mare, dar este și absolvent de facultate. Ei bine, Alex Velea a obținut diplomă în urma terminării Facultății de Electromecanică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro