Cu ce se ocupa Pepe înainte de a deveni faimos. "Niciodată nu mi-a fost rușine"

+3 click pentru
galerie

Cu ce se ocupa Pepe înainte de a deveni faimos. "Niciodată nu mi-a fost rușine" © Instagram

Talentul incontestabil şi carisma sa unică îl fac pe Pepe unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti autohtoni. Chiar dacă acum este cunoscut de toată lumea, drumul către celebritate nu a fost atât de uşor. Înainte de a fi cântăreţ, vedeta şi-a câştigat banii practicând mai multe meserii, despre care nu multă lume ştie.

Pepe este un om împlinit, pe toate planurile. Are o familie minunată, formată din soţia sa Raluca şi cele două fetiţe superbe, Rosa şi Maria şi o carieră la care mulţi visează. Deşi acum are succes, lăudându-se cu unii dintre cei mai devotaţi fani, celebritatea nu i-a fost pusă pe tavă. Fire ambiţioasă, cântăreţul a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde şi-a dorit.

Înainte de se lansa în domeniul muzicii Pepe a avut mai multe job-uri. Cântăreţul recunoaştere fără nicio reţinere că a practicat mai multe meserii până ce şi-a îndeplinit visul de a deveni cântăreţ. 

"Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine și sper ca, atunci când voi avea un copil, să fie și el la fel de ambițios", a declarat Pepe în urmă cu ceva timp, potrivit viva.ro.

De ce nu se desparte Pepe niciodată

Pepe are o brăţară specială, pe care nu o scoate niciodată la mână. Aceasta are o valoare sentimentală, deoarece pe ea sunt gravate numele fetiţelor sale. 

"Brăţara este realizată din aur alb cu diamante negre şi albe. Am zis să comand doar o bijuterie, una şi bună. Am simţit nevoia să am o piesă valoroasă, cu numele fetiţelor mele, Maria şi Alexandra Rosa. Nu o dau niciodată jos de la mână. Am comandat-o în luna mai şi speram că va fi gata în iulie, de ziua mea, însă a fost un model complex, aşa că am primit-o zilele trecute. A fost decizia mea, pentru că am avut de ales din alte 5 variante de modele, sunt tare mândru de ea. A ieşit aşa cum mi-am dorit.", a declarat Pepe, potrivit click.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro