Cu cine s-a iubit prima oară Nicoleta Luciu? Au fost împreună 8 ani

Cu cine s-a iubit prima oară Nicoleta Luciu? Au fost împreună 8 ani © Instagram

Nicoleta Luciu a fost şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. În prezent, focoasa brunetă este căsătorită şi are 4 copii, care îi fac viaţa mai frumoasă pe zi ce trece. Cu toate acestea, în adolescenţă, Nicoleta a trăit o poveste de dragoste de aproape 8 ani cu o persoană publică.

Nicoleta are 39 de ani şi are o siluetă perfectă, fiind invidiată de multe tinere din ziua de astăzi. Este o femeie fericită şi împlinită, având o căsnicie frumoasă alături de Zsolt Csergo. Împreună, cei doi au 4 copii.

Frumuseţea Nicoletei Luciu a fost întotdeauna recunoscută şi apreciată, fiind desemnată chiar Miss România, dând dovadă de un sex-appeal cum rar întâlneai la vemea respectivă. Bărbaţii roiau în jurul ei, dar ea avea ochi doar pentru cel cu care era împreună, Dinu Maxer.

Dinu Maxer a fost prima dragoste a Nicoletei Luciu, la doar 19 ani, relaţia lor durând aproximtiv 8 ani. Cum nu totul durează la nesfârşit, din cauza geloziilor şi a certurilor dese, cei doi au decis să se despartă. 

Deşi s-a retras din televiziune, vedeta este prezenta în atenţia fanilor pe contul său de Instagram, iar viaţa ei merge din ce în ce mai bine. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro