Cu un ochi râde şi cu altul plânge! Mesajul lui Feli pentru tatăl său, la aproape jumătate de an de la pierderea părintelui

+4 click pentru
galerie

Feli, o femeie puternică care a reuşit să depăşească greutăţile vieţii © Foto: Instagram

Feli trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa. Frumoasa artistă va deveni mamă în câteva luni, iar acest lucru reprezintă marea reuşită a vieţii ei. Este un moment unic, special, pe care şi l-a dorit dintotdeauna.

Chiar dacă lucrurile stau cum nu se poate mai bine pentru Feli, sufletul său încă plânge. Feli şi-a pierdut tatăl în urmă cu aproape jumătate de an, iar lipsa lui i-a lăsat un gol imens în suflet. Feli avea o relaţie bună cu tatăl său, astfel că pierderea părintelui a durut-o enorm. Feli a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale în amintirea tatălui său, acolo unde transmite dorul pe care i-l poartă tatălui său.

"Dad, I miss you". (Tată, mi-e dor de tine), este mesajul transmis de Feli în amintirea tatălui său.

Este de înţeles dorul pe care Feli îl are pentru tatăl ei. Mai ales că în câteva luni va deveni mamă, Feli ar fi vrut să împartă această bucurie şi cu tatăl ei, însă artista este sigură că el o veghează şi se va bucura alături de ea de copilul pe care îl va aduce pe lume.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro