Culiță Sterp a spus tot. Care a fost motivul despărțitii de Carmen de la Sălciua, dar și ce relație au în prezent / FOTO

+4 click pentru
galerie

Care a fost motivul despărțitii de Carmen de la Sălciua, dar și ce relație au în prezent © Arhiva

Culiță Sterp a ajuns în atenția publicului datorită talentului său muzical, dar a ținut primele pagini ocupate și cu discuțiile, despărțirile și împăcările de Carmen de la Sălciua, fosta sa soție.

Pentru că de data aceasta susțin că au pus capăt definitiv relației dintre ei, fanii celor doi au fost curioși care a fost motivul acestei decizii. Pentru că mulți îi vedeau împreunăă până la sfârșitul vieții, ruptura cuplului a venit ca o lovitură extrem de dură.

Cei doi nu au vorbit prea mult despre acest subiect, atunci când s-au despărțit, însă acum fanii l-au luat la întrebări pe Culiță Sterp, mai ales că artistul trebuia să lanseze o melodie alături de Carmen de la Sălciua.

Prima întrebare din partea fanilor pentru Culiță Sterp a fost legată de motivul despărțirii de Carmen de la Sălciua. Artistul a fost și de această data deschis și sincer cu fanii lui și a dat un răspuns extrem de clar.

”Noi am încercat de câteva ori să ne împăcăm, dar nu a mers. Nu dau vina nici pe ea, nici pe mine, dar mereu apăreau discuții din trecut. Eu acum îi doresc multă sănătate și fericire și să își găsească un băiat așa cum caută ea. Adică, perfect!”, a fost răspunsul lui Culiță, lăsând de înțeles că nu mai era pe placul fostei soții.

Curiozitatea fanilor nu s-a oprit aici. Un alt internaut l-a întrebat pe artist în ce relație mai este acum cu frumoasa brunetă. Culiță nu a spus ”pas” nici acestei întrebări și a lămurit situația.

”Din partea mea, am rămas prieteni și colegi. O să ne mai vedem și trebuie să dăm dovadă de respect și maturitate. Dacă nu s-a putut între noi, nu înseamnă că trebuie să fim dușmani”, a precizat Culița Sterp.

Culiță și Carmen de la Sălciua erau pregătiți să lanseze o nouă piesă împreună, însă, din cauza despărțirii lansarea a fost anulată, deși fanii celor doi așteptau piesa cu sufletul la gură.

Pentru că melodia nu a mai fost lansată, fanii s-au întristat și mulți s-au întrebat dacă nu va fi lansată, chiar dacă cei doi au decis să nu mai formeze un cuplu.

Întrebat pe Instagram de ce nu va mai avea loc lansarea piesei, Culiță a răspuns că nici el, dar nici Carmen nu pot juca teatru în clipul piesei.

”Pentru că nu putem să jucăm teatru în clip dacă e fiecare pe drumul lui și nici nu ar fi corect să ne prefacem în fața voastră. Poate o să o postez fără clip, asta dacă este și ea de acord. Nu ar fi ok să iau doar eu decizia asta”, a încheiat Culițăa Sterp seria de mărturisiri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro