Bombă în showbiz! Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au divorțat oficial

+3 click pentru
galerie

Bombă în showbiz! Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au divorțat oficial © Instagram

Gata, e oficial! Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua și-au spus adio și nu mai e cale de întoarcere. Divorțul a fost pronunțat la Judecătoria din Hațeg. 

Potrivi informațiilor judiciare, pe data de 25 aprilie divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua a fost pronunțat în mod oficial, de magistrații de la Judecătoria din Hațeg.

Conform acelorași surse, Carmen de la Sălciua va reveni la numele de dinainte de căsătorie, artista renunțând de numele de Sterp.

În vara lui 2018, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp anunțau că drumurile lor se despart. Deși inițial au spus că au divorțat încă din atunci, cei doi au stat căsătoriți până în momentul actual, artistul fiind cel care a ales să își protejeze soția și să nu ofere toate detaliile despre separare. Ulterior ambii și-au refăcut viața și au fost fericiți "în patru" pentru că, oficial, încă erau soț și soție.

Acum povestea lor de dragoste, presărată cu multe scandaluri și acuzații de infidelitate, a ajuns la final.  Domnișoarele pot spera în continuare la inima lui Culiță Sterp, pentru că, oficial, este un bărbat singur și fără obligații. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro