Culiță Sterp, dezvăluiri emoționante despre anul care tocmai a trecut. Ce își dorește artistul de la 2020

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp, dezvăluiri emoționante despre anul care tocmai a trecut. Ce își dorește artistul de la 2020 © arhiva

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi de muzică de petrecere. Cântărețul face furori oriunde merge prin țară, iar 2019 a fost unul dintre cei mai buni ani de până acum pentru el.

Oriunde merge prin țară, Culiță Sterp reușește să ridice buna dispoziție tuturor celor prezenți. Mereu cu lecțiile făcute, bărbatul își face treaba la fiecare eveniment la care e invitat și nu ezită să refuze nici o ofertă, iar din acest motiv anul 2019 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru el. 

Cântărețul de muzică de petrecere cutreieră țara în lung și-n lat și abia își face timp pentru el, însă mereu e alături de familia sa pe care o iubește foarte mult. Fiind mereu activ pe paginile de socializare, artistul a ținut să le transmită fanilor săi o urare pentru 2020. Acesta a afirmat că pentru el anul 2019 a fost unul dintre cei mai buni, chiar mai bun decât anul 2018.

Lăsând la o parte zecile de evenimente la care ia parte în fiecare weekend, Culiță Sterp a avut parte și de evenimente importante în viața sa. Sora lui s-a căsătorit, iar el a reușit din nou să iubească. La cununia surorii sale a fost prezentă și Carmen de la Sălciua, fosta lui soție cu care s-a cuplat din nou. Aceștia și-au mai dat o șansă, dar mai multe semne au apărut ca și cum nu ar mai fi împreună. 

Având deja tot ce își dorește, de la 2020 artistul vrea doar sănătate, pentru că de restul se va ocupa el. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro