Culiţă Sterp, mesaj emoţionant de la mama sa. Ce dorinţă are aceasta de Sărbători

+3 click pentru
galerie

Culiţă Sterp, mesaj emoţionant de la mama sa. Ce dorinţă are aceasta de Sărbători © Instagram

Culiţă Sterp se numără printre cei mai îndrăgiţi cântăreţi din ţara noastră. Artistul are o familie minunată cu care menţine o legătură foarte strânsă. Recent, acesta le-a împărtăşit fanilor mesajul mamei sale, cu privire la dorinţa sa de Sărbători.

Culiţă Sterp are o viaţă foarte activă. Fiind mai mereu prezent la diferite evenimente şi concerte, vedeta nu are cum să fie fizic întotdeauna alături de familia sa. Cu toate astea, cântăreţul are o relaţie foarte bună cu rudele sale, vorbind mereu la telefon sau pe reţelele de socializare. O legătură la fel de strânsă are şi cu admiratorii săi, ţinându-i la curent cu tot ce mai e nou în viaţa sa. Recent, artistul le-a arătat fanilor un mesaj trimis de mama lui, prin care-şi manifesta dorinţa principală de Revelion.

Mama lui Culiţă nu mai vrea ca şi anul acesta să petreacă noaptea dintre ani singură. Astfel că, aceasta a apelat la ajutorul băiatului său, cerându-i o favoare.

"Culiţă, te rog eu mult, dacă o să pot pleca de-acasă mă duci la Maramureş la revelion??? Şi anul trecut am stat singură acasă... Numai dacă nu te deranjez", i-a scris mama lui Culiţă.

Aşa cum poate v-aţi fi aşteptat, Culiţă nu a ezitat să-i ofere mamei sale un răspuns afirmativ. 

"Daaaaaaaaaa, normal, ce întrebare e asta mamă? Te duc unde vrei, numai să vrei", i-a răspuns imediat Culiţă mamei lui.

Culiţă Sterp se pregăteşte să devină tată

Culiţă Sterp a postat de curând o fotografie absolut adorabilă pe contul său de Instagram, ocazie cu care a transmis un mesaj important: cântăreţul vrea să devină tată cât de curând.

Cântăreţul s-a fotografiat lângă brad, în timp ce ţin doi copilaşi în braţe. 

„O poză cu mine din viitorul apropiat! ❤️” a scris Culiță Sterp, în dreptul pozei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro