Culiţă Sterp nu se pricepe doar la cântat. Alături de cine a încins ringul de dans VIDEO

Culiţă Sterp nu se pricepe doar la cântat © Arhiva

Celebrul Culiţă Sterp, cel care rupe topurile cu melodiile sale, este nu doar talentat, ci şi foarte sufletist atunci când vine vorba de familia sa. Deşi este mai tot timpul pe drumuri pentru a-şi putea încânta fanii, vedeta se întoarce mereu acasă, acolo unde îl aşteaptă cei mai importanţi oameni din viaţa lui. Artistul are o relaţie extrem de apropiată cu surorile, fratele şi mama sa şi ori de câte ori are ocazia, artistul apare în prezenţa lor. Putem spune că familia Sterp este un model de "Aşa da!"

Mereu cu zâmbetul pe buze, atenţi unul cu celălalt, fraţii Sterp profită de fiecare moment pe care îl petrec împreună.

Recent, artistul a petrecut o seară de pomină în sânul familiei şi a surprins pe toată lumea atunci când a ieşit la dans.

Vedeta nu doar că se pricepe la muzică, dar este şi un dansator desăvârşit. Alături de una dintre surorile sale, Culiţă a încins ringul de dans şi a făcut ca toată lumea să fie uimită de talentul lui.

Deşi, e un artist desăvârşit, nu au fost multe ocaziile când Culiţă s-a lăsat filmat în timp ce rupea ringul de dans.

De data aceasta, pe muzica lor de suflet, Culiţă şi sora sa, aflaţi cu familia la un restaurant din zona lor, s-au ridicat de la masă şi, în văzul tututor celor prezenţi, au lăsat deoparte orice urmă de ruşine şi s-au bucurat de un dans împreună.

Cu zâmbetul pe buze, debordând de fericire, mândri nevoie mare, fraţii Sterp s-au lăsat filmaţi în timp ce se distrau aşa cum ştiu ei mai bine.

Cei aflaţi în acel moment în restaurantul respectiv s-au bucurat nu doar de prezenţa lui Culiţă, ci şi de dansul celor doi fraţi.

Fără să iasă din ritm, exact ca doi profesionişti, fratii Sterp au rămas pe ringul de dans până la sfârşitul melodiei.

La final, cei doi au fost felicitaţi de familie, dar şi de celelalte persoane aflate în restaurant.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro