Culiță Sterp, prima reacție după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Carmen de la Sălciua. Artistul și-a făcut bagajele și a plecat!

+4 click pentru
galerie

Culiță Sterp, prima reacție după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Carmen de la Sălciua. Artistul și-a făcut bagajele și a plecat! © captură Youtube

La scurt timp după ce spynews.ro v-a spus, în exclusivitate că sursele din anturajul lui Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp spun că cei doi s-au despărțit din nou, artistul a avut prima reacție. 

Spynews.ro v-a spus, în exclusivitate, faptul că surse din anturajul celor doi artiști, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit. După ce Carmen de la Sălciua, contactată fiind de reporterii Antena Stars a negat despărțirea, Culiță Sterp a făcut un gest care se adaugă celorlalte lucruri pe care cei doi le-au făcut și care au făcut pe toată lumea să creadă că este adevărat faptul că nu mai formează un cuplu. 

Mai exact, pe contul lui de Instagram, artistul a postat un bilet de vion spre Dubai, alături de mesajul „Să înceapă weekendul”, pesemne că merge la distracție!

Un singur lucru a atras, însă, atenția tuturor. Carmen de la Sălciua nu era în peisaj! Se pare că artistul și-a făcut bagajele și a plecat singur spre Dubai, acolo unde, cu siguranță, se va distra pe cinste. 

Ce spune Carmen de la Sălciua despre faptul că surse din anturajul ei și al lui Culiță spun că cei doi s-au despărțit

Carmen de la Sălciua a fost contactată de reporterii Antena Stars pentru a lămuri situația ce vizează relația ei cu Culiță Sterp. Artista a negat despărțirea, dar nu a dorit să ofere mai multe informații despre viața lor privată. 

„În legătură cu acel mesaj pe care l-ai pus pe Facebook că "Nu există pernă mai moale decât o conştiinţă curată"? Ştii că ai postat” a fost întrebată Carmen de la Sălciua, de către reporterii Antena Stars. 

„Da, mă refeream la mine” a replicat artista. 
„Deci tu ai conştiinţa curată” a mai adăugat reporterul Antena Stars.
„Da!” 
„Şi el?”
„Nu cred că toate statusurile... Îmi dau seama că sunt urmărită. Oamenii au momente, zile, clipe. Nu neapărat că dacă pun acum o glumă, un status cu o glumă, nu înseamnă că sunt cea mai fericită. Cum, dacă pun status cu ceva trist, nu înseamnă că sunt cea mai tristă”
 a mai spus Carmen de la Sălciua. 

„Este adevărat că lucrurile sunt mai amestecate în acest moment între voi? Mai şubrede puţin...”
„Nu, nu, nu!”
„Deci sunteţi împreună?”
„Da!” 
 fost discuția reporterilor Antena Stars, cu Carmen de la Sălciua. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro