FOTO / Culiţă Sterp şi pasiunea sa costisitoare. Pe ce a cheltuit artistul aproape 1.000 de euro

+5 click pentru
galerie

Culiţă Sterp şi pasiunea sa costisitoare © Instagram

Culiţă Sterp nu mai are nevoie de vreo prezentare. Artistul a urcat rapid în topuri şi cu fiecare melodie lansată, Culiţă bate orice record. 

Sterp este unul dintre cei mai iubiţi şi ascultaţi artişti din lumea muzicală. Rupe topurile, face senzaţie la orice petrecere şi bate drumurile din ţară şi din străinătate în lung şi în lat pentru a-şi bucura fanii.

Şi pentru că este atât de solicitat, iar banii vin grămezi, grămezi, Culiţă Sterp are şi o pasiune costisitoare. Din mai toate vizitele pe care le face peste hotare, artistul nostru nu se întoarce fără o nouă pereche de adidaşi. Şi nu orice adidaşi, ci unii de sute de mii de euro.

Aşa se face că în videoclipul ultimei piese lansate, "Aproape, dar departe", Culiţă a purtat o pereche de adidaşi ce costă aproape 1.000 de euro.

Deşi videoclipul piesei a fost filmat la munte, artistul nostru a ţinut să aibă un outfit de senzaţie. Îmbrăcat în pantaloni negri și geacă de aceeași culoare, acesta și-a asortat și încălțămintea, pentru ca imaginea pe care o afişează să fie una fără de cusur.

Culiţă a purtat o pereche de adidaşi de la un renumit brand internaţional, care costă nici mai mult, nici mai puţin de 995 de euro.

Nu este prima dată când artistul îşi etalează veritabila colecţie de adidaşi prin videoclipuri sau pe reţelele de socializare. Instagramul vedetei este plin de fotografii în care Culiţă poartă doar adidaşi de mare fiţă.

Nu ne facem griji în ceea ce priveşte preţul lor pentru că artistul are de unde da.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro