Culiță Sterp și-a anulat concertele din Italia, speriat de coronavirus: „Se pare că nu e de glumă!”

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp și-a anulat concertele din Italia, speriat de coronavirus: „Se pare că nu e de glumă!” © Instagram

Teama de coronavirus duce la măsuri din ce în ce mai extreme. În timp ce Italia, devenită un adevărat focar al epidemiei, încearcă să țină sub control situația alarmantă, artiști diverși își anulează concertele din peninsulă. Printre ei se numără și Culiță Sterp, care a făcut un apel public ca toată lumea să ia cât mai în serios această criză.

Culiță Sterp a anunțat, pe Facebook, că și-a anulat evenimentele din Italia din weekend, de teama coronavirusului.

„Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercam sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile! Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a scris Culiță Sterp.

Italia, focar de coronavirus

În Italia s-a dezlănțuit cea mai intensă epidemie de coronavirus din Europa și a treia la nivel mondial. În doar câteva zile, au fost identifivate aproape 200 de cazuri de infecție, dar și patru decese. Aproape 30 de persoane sunt în stare gravă.

Autoritățile au decretat stare de alertă în nordul Italiei, acolo unde sunt cele mai afectate regiuni. Oamenii sunt izolați la domiciliu, iar românii aflați pe teritoriul Italiei, țara cu cea mai mare comunitate în diaspora, sunt sfătuiți să își asume un simț de responsabilitate civică și să evite să se întoarcă în România.

Raed Arafat a precizat că virusul nu are leac și că tratamentul se face simptomatic.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro