Culiță Sterp, tată a doi copii? Ce a mărturisit artistul / FOTO

+2 click pentru
galerie

Culiță Sterp, tată a doi copii? © Arhiva

Culiță Sterp nu mai are nevoie de nici o prezentare. Tânărul este un artist desăvârșit, iar cu fiecare apariție a sa reușește să pună pe jar inimile multor domnișoare.

Artistul lansează hit după hit, melodiile sale ajungând, la scurt timp de la lansare, în topurile muzicale, dar și la inimile celor care îi urmăresc activitatea.

Deși, Culiță ar putea avea orice domnișoară, inima artistului a fost furată doar de Carmen de la Sălciua. Însă, povestea lor a fost una cu suișuri și coborășuri.

După o căsnicie reușită, a urmat un divorț cu scandal, iar în cele din urmă au decis să își mai dea o șansă. Doar că și de această data a urmat o serie de despărțiri și împăcări. Din păcate, acum cei doi au ales să meargă definitiv pe drumuri separate.

Chiar și după o perioadă tumultoasă pe plan sentimental, Culiță a recunoscut că în viitorul apropiat se vede soț și tată.

Pentru că mereu ține legătura cu fanii de pe rețelele sociale, Culiță a fost întrebat recent, de către unul dintre admiratori cum se vede peste 5 ani.

Artistul nu a stat deloc pe gânduri și extree de serios a dat un răspuns sincer, pe care fanii îl așteptau de multă vreme.

”Cu o nevastă și cel puțin doi copii. Dacă mă ajută bunul Dumnezeu”, a fost răspunsul lui Culiță Sterp.

Cu siguranță, fanii artistului, dar și familia acestuia abia așteaptă ca dorința lui Culiță să se împlinească și își găsească și pe plan sentimental liniștea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro