VIDEO / Cum a ajuns Anamaria Prodan să-și cumpere o pisică sfinx: ”Am crezut că mor”

+3 click pentru
galerie

Cum a ajuns Anamaria Prodan să-și cumpere o pisică sfinx: ”Am crezut că mor” © arhiva

Pisica familiei Prodan - Reghecampf are o poveste impresionantă. Anamaria Prodan susține câ nu îi plac pisicile, dar motanul Enzo i-a schimbat părerea, iar cumpărarea acestuia a fost mai rapidă decât s-a așteptat vreodată.

Anamaria Prodan susține că niciodată nu i-au plăcut pisicile, iar până să-l aibă pe motanul Enzo nu a mai avut niciodată o pisică. În timp ce a ieșit la o cafea cu o prietenă, acesteia i-a povestit vedetei despre rasa de pisici sfinx. Anamaria Prodan și-a dat imediat seama despre ce rasă vorbește și nu și-ar fi dorit în niciun caz să își cumpere o astfel de pisică, însă totul s-a întâmplat total diferit. 

Ajunsă acasă, soția lui Reghe a deschis televizorul iar în cadrul unei emisiuni tv era un invitat care vorba despre același tip de pisică. Impresa a făcut imediat rost de numărul de telefon al invitatei și a mers la crescătoria acesteia direct.

”N-am apucat să intru că direct a sărit pe mine. Mi-a stat inima, am crezut că mor. Cu ghearele stătea agățată de cămașă. Am dat-o jos și iar în păr direct. Se ținea de mine de toate hainele. Am plătit pisica, am plecat cu ea în mașină, din momentul ala a fost nedezlipită de mine. Deci nu știu dacă în afară de câini mei am iubit vreodată pe cineva cum iubesc arătarea asta.”, a povestit Anamaria Prodan la reality show-ul de la Antena Stars:  ”Prodanca și Reghe - Prețul succesului”.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro