Cum a ajuns să arate Cătălina Ponor la 32 de ani. Sportiva îi bagă pe bărbaţi în boală / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Cum a ajuns să arate Cătălina Ponor la 32 de ani. Sportiva îi bagă pe bărbaţi în boală / GALERIE FOTO © Instagram

Cătălina Ponor este una dintre cele mai apreciate sportive ale României. Aceasta a adus numeroase medalii de aur ţării noastre, iar numele său a ajuns pe cele mai înalte culmi.

Ultima medalie de aur pe care Cătălina Ponor a câştigat-o a fost cea de la Europenele de la Cluj, din 2017, atunci când a reuşit să obţină aurul la bârnă. Dincolo de succesul pe care l-a avut în plan sportiv, Cătălina Ponor a fost mereu admirată şi datorită frumuseţii sale.

Ei bine, chiar dacă acum apare destul de rar în lumina reflectoarelor, Cătălina Ponor a rămas o prezenţă la fel de plăcută, iar imaginile pe care le postează în mediul online îi bagă pe bărbaţi în boală.

Cătălina Ponor are o siluetă de invidiat, iar acest lucru se datorează, evident, sportului pe care l-a prcaticat toată viaţa. Ajunsă la 32 de ani, Cătălina Ponor poate fi numită cu uşurinţă una dintre cele mai sexy sportive de la noi.

Cătălina Ponor, dramă în dragoste

Cătălina Ponor are o viaţă fericită şi linştită, însă nu la fel au stat lucrurile în urmă cu mai mulţi ani. Atunci, marea sportivă a trecut prin clipe grele din cauza unor probleme în plan personal.

Cătălina Ponor s-a iubit mulţi ani cu Tommy Ramos, gimnast şi el. Deşi toată lumea se aştepta ca cei doi să se căsătorească, drumul lor s-a despărţit, iar gimnastul s-a îndrăgostit de o jucătoare de volei, alături de care a devenit tată. Despărţirea a fost dureroasă pentru marea noastră sportivă, însă timpul a făcut-o să se vindece, iar astăzi este, din nou, cu zâmbetul pe buze.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro