Cum a murit, de fapt, Cornel Galeş! Presa spaniolă a oferit toate detaliile

Cum a murit, de fapt, Cornel Galeş! Presa spaniolă a oferit toate detaliile © arhivă

Presa din Spania a relatat despre cum s-a produs accidentul în care Cornel Galeş şi-a pierdut viaţa, la 54 de ani. În timp ce demersurile pentru repatriere şi înmormântare sunt în curs de pregătire, detaliile infiorătoare continuă să iasă la iveală.

O româncă stabilită în Spania, Sanda Sterea, a dezvăluit pe reţelele de socializare modul în care presa din zonă a descris cumplitul accidentul. Se pare că autoturismul în care se afla Cornel Galeş s-a răsturnat într-o intersecţie, din cauza vitezei excesive.

“Am citit in ziarul spaniol despre un accident unde soferul in urma impactului a murit, avea viteză foarte mare, nu avea centură, iar la o intersectie s-a răsturnat, erau 3 în maşină”, a povestit Sanda Sterea.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 02:35. La noi, s-a aflat despre accident şi, automat, despre moartea lui Cornel Galeş abia duminică, 1 decembrie. 

Alături de Cornel Galeş, în autoturism, se mai aflau alţi doi bărbaţi. "Erau 3 în maşină. Şoferul român, încă unul, iar celălalt era spaniol. Accidentul s-a produs la 02:35 dimineața, vineri-sambătă", a continuat românca.

Cu toate acestea, spune Sanda Sterea, în ziarele spaniole nu apare niciun nume. Însă, ţinând cont de cele spuse în presa românească, de data şi de circumstanţe, este, cu siguranţă, vorba despre Cornel Galeş.

"Sigur este vorba de el, nu specifica nume, dar dupa stirile care au aparut în ţară, coincid!”, a mai menţionat Sanda Sterea.

Cornel Galeş, înmormântat alături de Ileana Ciuculete

Potrivit RTV, trupul lui Cornel Galeş va fi repartiat pe 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc două zile mai târziu, la cimitirul Străuleşti. Cornel Galeş va fi îngropat alături de marea iubire a vieţii sale, Ileana Ciuculete.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro