Cum a murit în realitate Răzvan Ciobanu. Aceasta este adevărata cauză

Cum a murit în realitate Răzvan Ciobanu. Aceasta este cauza reală © Arhivă

Moartea lui Răzvan Ciobanu a zguduit întreaga lume a showbiz-ului. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca designer-ul să aibă parte de un destin atât de tragic. Recent, Laura Vicol, avocata regretatului creator de modă a dezvăluit ce a dus în realitate la moartea vedetei.

Avocata lui Răzvan Ciobanu a făcut de curând dezvăluiri incredibile. Potrivit spuselor sale, creatorul nu a murit la data 29 aprilie, aşa cum s-a vehiculat luni întregi. Acesta s-a stins din viaţă pe 28 aprilie, în ziua de Paşte, aproape de ora 23:00.

„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între... El s-a dus glonț spre moarte”, a spus Laura Vicol, invitată la „Xtra Night Show”.

Care a fost cauza reală a morţii lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a suferit un atac cerebral înainte de a se stinge din viaţă. Creatorul a murit din cauza leziunilor grave produse în timpul accidentului. 

„Accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre... Deci, el, practic, când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral. Din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort", a spus Laura Vicol în cadrul emisiunii lui Capatos.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro