Cum a petrecut Dorian Popa prima zi după starea de urgență. Aroganțe și multă adrenalină în centrul Capitalei / VIDEO

Cum a petrecut Dorian Popa prima zi după starea de urgență © Arhiva

Dorian Popa nu se lasă și continuă seria aroganțelor supreme. În prima zi de ”libertate”, după ridicarea stării de urgență, artistul a ieșit la plimbare în centrul Capitalei, la miezul nopții, cu noua achiziție. 

Dorian Popa, unul dintre cel mai iubiți artiști din țară, dar și unul dintre cei mai bine clasați financiar, face aroganțe, după aroganțe. 

După ce și-a construit o vilă care se învârte după soare și în care a investit peste 300.000 de euro, acum artistul a mai făcut o achiziție, pe care a arătat-o lumii din centrul Bucureștiului, acolo unde s-a afișat pentru prima dată cu ea. 

Dorian Popa nu mai vrea doar un bolid de lux, acum și-a achiziționat și un frumos trikes, cu care s-a lăudat în prima noapte după relaxarea restricțiilor, în Piata Constituției, acolo unde șoferii de mașini tari ori motocicliștii obișnuiesc să se adune pentru a se relaxa în stilul caracteristic. 

Nici Dorian Popa nu a lipsit dintre ei și a reușit, așa cum face de fiecare dată, să facă spectacol în fața Parlamentului României. 

După ce a schimbat câteva vorbe cu ceilalți tineri aflați în piată, Dorian nu a mai rezistat și a pornit într-o cursă nebună pe bulevard, fiind urmărit cu atenție de toți cei prezenți acolo. 

”Hâtz cu distracție, tată” a strigat Dorian Popa înainte de a plecat în cursă cu noua sa achiziție. 

Imediat după cursă, Dorian Popa și-a dorit să îi aducă achiziției sale mici modificări.

”Și-am început și cu modificările că așa ne place nouă. Am spălat bestiuța, vine o tobă nouă și scăpăm de burlănescu”, a spus Dorian Popa pe pagina sa de Inatgram,a cum unde își laudă noua achiziție pe trei roți. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro