Cum a reacționat Nicoleta Guță, la auzul veștii că Denisa Răducu a murit: „Dumnezeu te-a iubit prea mult”

+3 click pentru
galerie

Cum a reacționat Nicoleta Guță, la auzul veștii că Denisa Răducu a murit: „Dumnezeu te-a iubit prea mult” © arhivă

Moartea Denisei Răducu a șocat pe toată lumea: de la familia artistei, până la colegii de breaslă ai artistei, cu toții au fost extrem de îndurerați la auzul veștii că viața Denisei s-a curmat prea brusc. Una dintre cele mai afectate persoane de moartea fulgerătoare a cântăreței a fost chiar Nicoleta Guță. 

Nicoleta Guță a fost extrem de afectată de moartea Denisei Răducu. Manelista a sperat până în ultima clipă că aceasta se va face bine, iar la auzul veștii că a murit, nu și-a putut opri lacrimile. 

Imediat după ce a aflat că Denisa Răducu a murit, Nicoleta Guță a transmis un mesaj dureros și emoționant, în memoria celei care a fost atât de iubită de toată lumea. 

„Nu îmi vine să cred ???? Condoleanțe familiei. Dumnezeu te-a iubit mai mult decât oameni de pe pământ. Dumnezeu să te odihnească în pace ????”, a spus Nicoleta Guță, la momentul respectiv. 

Nicolae Guță, huiduit și înjurat după înmormântarea Denisei Răducu

Nicolae Guță a stârnit revoltă în rândul fanilor săi după ce Denisa Manelista a murit. Acesta nu a putut participa la înmormântarea ei și, drept urmare, fanii artistului i-au spus că trebuia să fie alături de familia regretatei cântărețe, într-un moment atât de delicat. 

Sute de fani vin la mormântul Denisei, în fiecare lună

În continuare la mormântul Denisei Răducu merg, în fiecare lună, sute de fani. Părinții Denisei Răducu au grijă ca mormântul să fie tot timpul curat, iar lucrurile aduse de fani să fie aranjate în ordine. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro