Cum a reușit Adela Popescu să aibă o siluetă de model, după 2 sarcini. Trucurile la care orice domnișoară poate să apeleze, pentru a fi în formă

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu a fost mereu invidiată pentru silueta ei, însă aşa cum este normal în timpul sarcinilor, aceasta a acumulat destule kilograme, pe care în prezent le-a dat jos într-un mod miraculos.

Adela Popescu trăieşte o viaţă ca-n basme, alături de Radu Vâlcan şi cei doi băieţei, Andrei şi Alexandru. De asemenea, vedeta excelează şi pe plan profesional, totul mergând de minune. 

Potrivit Viva.ro, blondina a vorbit despre perioada în care s-a luptat cu kilogramele în plus, mişcarea fiind unul dintre "duşmanii" cu care vedeta a fost în conflict. "Am zis «ce sens are să slăbesc ca să mă îngraș la loc? Nu mai slăbesc». Și nu am mai făcut mișcare. Din fericire, am reușit să slăbesc destul de firesc, probabil de la alăptat, de la oboseală…", a declarat Adela Popescu pentru Viva.ro.

Dieta minune

În prezent, Adela Popescu are un stil de viaţă sănătos, secretul constând în eliminarea zahărului din alimentaţie, dar şi a meselor fixe. "Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare și atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Așa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton. Sau amestec tot ce găsesc, mi-a și adus tatăl meu de la Șușani roșii gustoase", a susţinut Adela, conform Viva.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro