Cum a reușit Cornelia Dansatoarea să îi împace pe Nicolae Guță și Florin Salam, după scandalul monstru. "I-am chemat pe amândoi la nuntă"

Cum a reușit Cornelia Dansatoarea să îi împace pe Nicolae Guță și Florin Salam, după scandalul monstru. "I-am chemat pe amândoi la nuntă" © Arhiva

În urmă cu mulți ani un scandal de amploare a avut loc în lumea manelelor. Protagoniștii au fost nimeni-alții decât Florin Salam și Nicolae Guță, care se "războiau" la fiecare eveniment la care se întâlneau.

Florin salam a fost atacat, la o nuntă, de față cu toți cei prezenți, de Nicolae Guță, evenimentul având loc la Craiova în urmă cu patru ani. Naș era chiar Nicolae Guță, iar martorii au povestit atunci că manelistul, amețit de aburii alcoolului, a început să îi adreseze cuvinte jignitoare lui Florin Salam. Interlopii din țară au aflat atunci despre cele petrecute, iar unul dintre membrii Clanului Sportivilor chiar l-a amenințat pe Nicolae Guță, pe o rețea de socializare. Îl anunța pe acesta că, deși el și Florin Salam "nu mai vorbesc", acesta este totuși "familia lui" și nu poate permite unui "ponei" să-l înjure și să-l "certe".

Cornelia Dansatoarea i-a împăcat

Cea care i-a împăcat pe cei doi titani ai manelelor a fost Cornelia Dansatoarea, care s-a implicat în scandal și i-a invitat pe amândoi la o nuntă, reușind astfel că pună capăt conflictului. "Guţă este un om deosebit, m-am înţeles foarte bine cu el, este un om foarte corect. Dacă cineva este certat cu un solist îi fac să se împace. La un moment dat, eram naşă şi Guţă cu Salam nu prea vorbeau, iar eu i-am chemat pe amândoi să cânte la nunta unde eram naşă. Şi toată lumea a spus, apoi, uite, i-ai împăcat pe aştia", a spus Cornelia Dansatoarea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro